perjantai 16. elokuuta 2019

Kahvia, kiitos...
Päiväni käynnistyy aamulla heti pakollisten muiden toimenpiteiden jälkeen laittamalla kahvikone ON - asentoon. Pakataan koulukamat kassiin ja valmistaudutaan taas uuteen koulupäivään.

Koulumatkani kestää 35-40 min joka päivä suuntaansa Turku-Helsinki motaria Salon Ammattiopistolle ja ai että, kun nautin siitä omasta ajasta.
Kahvi termarimukiin, radiosta Suomipopin Aamulypsy, jolle voin rauhassa hirnua autossa itsekseni.

Lisäksi parasta, että ehtii oikeasti myös AJATELLA, mitä on kotona varsin vaikea välillä toteuttaa lasten jatkuvan kakofoniasinfonian soidessa nilkkojeni juurella.

On ehtinyt kelailemaan, minkä ihanan vapauden tunteen voi kokea jättäessä työelämän hetkeksi taakse ja voi vaan nauttia "go with the flow"- tunteesta, kun joka päivä saa oppia niin paljon uutta ja kokea itselleen uusia sekä kiinnostavia asioita.

Tuntuu, kuin olisi herännyt jostain horroksesta taas eloon.

Valokuvaaja Stefan Bremerin Man and woman-sarjasta


Kävimme viime viikon perjantaina, toisena koulupäivänä, Salon Veturitalli taidemuseossa Stefan Bremer valokuvanäyttely ssä.
Täytyy sanoa, etten hetkeen ole ollut niin vaikuttunut ja tuli tunne, että itsekin on hankittava taidetta kotiin. Vahva suositus kyseiseen, inspiroivaan näyttelyyn.

Stefan Bremerin valokuvanäyttely  "Keskeltä ja täysillä" Salon Veturitalli taidemuseossa 8.9.2019 asti.


Man and woman- sarjasta
Duva/Diva-sarjasta

Suomessa kuvattujen eri sarjojen lisäksi mukana Bremerin kuvasarjoja Afrikasta, Tsernobylistä ja Gobin autiomaasta.

Linkki Salon taidemuseo Veturitallin sivuille , missä kerrotaan lisää Bremerin näyttelystä: http://www.salontaidemuseo.fi/nayttelyt/tulevat/stefanbremer/default.aspx 


PS. Blogini alkumetreillä ja näin 6 h mittavalla blogaamisen kokemuksella otan mielelläni palautetta vastaan , miten voin kehittää luettavuutta ym. blogin tekemistä auttavia vinkkejä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit.